Anlık Bildirim

Galaxy S4 mini ortaya çıktı

Samsung'un geçen yıl Galaxy S3 ile başlattığı mini geleneğinin bu yıl Galaxy S4 ile devam etmesi bekleniyor. Kaynaklar daha önce Project J kapsamında Galaxy S4 yanında Galaxy S4 mini modelinin de tanıtılacağını iddia etmişse de bu gerçekleşmedi.

Yıl ortasına doğru Samsung'un pazara sunması beklenen Galaxy S4 mini modeline ait olduğu belirtilen görseller internette paylaşıldı. GT-I9190 model numarasına sahip olan cihazın görselleri gerçeğe oldukça yakın olduğu kanısını uyandırıyor. Ancak şimdilik resmi bir teyit almak mümkün değil.

Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Galaxy S4 mini modeli tasarım anlamında amiral gemi abisinin biraz daha küçük boyutlara sahip versiyonu olacak. Mini versiyonların esas farkı tabi ki donanımda oluyor.

İddialara göre Galaxy S4 mini modelinde 4.3 inçlik 960 x 540 piksel çözünürlükte Super AMOLED ekran kullanılıyor. Piksel yoğunluğu ise 256ppi. Model 1.6GHz saat hızında çalışan bir işlemciye yer verirken, Android 4.2.2 işletim sistemi üzerinde TouchWIZ Nature 2.0 kullanıcı arayüzünü sunuyor.

Amiral gemi modeline fazla para ödemek istemeyen ancak benzer tasarımda bir alternatif arayanlar için tasarlanan modelin diğer detayları bilinmiyor.
Galaxy S4 mini ortaya çıktı



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3992 kez okundu.
52 kişi, toplam 56 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim