Anlık Bildirim

Galaxy S5 mini ülkemizde satışa sunuluyor

Galaxy S5 mini ülkemizde satışa sunuluyor

Samsung'un geçtiğimiz ay lanse ettiği Galaxy S5 amiral gemi modelinin mini versiyonu Galaxy S5 mini ülkemizde de raflara çıkmaya başladı.

4.5-inç büyüklüğündeki Super AMOLED ekranı 720p çözünürlük desteği sunan telefon, 1.4GHz hızında çalışan Cortex-A7 tabanlı dört çekirdekli Snapdragon 400 yongasetinden gücünü alıyor ve 1.5GB RAM ile sistem destekleniyor. Ancak Galaxy S5 mini'nin 4 adet Cortex-A7 çekirdeği ve Mali-400 grafik birimi taşıyan Exynos 3 3470 yongaseti ile çalışan bir versiyonu da mevcut. Ülkemizde satışan modelin hangi işlemciyi taşıdığı şimdilik net değil. 

Modelde 16GB artırılabilir hafıza, Android 4.4 KitKat işletim sistemi, 2100mAh gücünde batarya, 9.1mm kalınlık, 120gr ağırlık, kızılötesi sensör, IP67 sertifikası ile suya ve toza karşı dayanıklılık, 8MP çözünürlüğünde arka kamera şeklinde diğer özellikler mevcut. Güncel TouchWIZ arayüzü ile gelen telefon, S Health, Gizli Modu, Çocuk Modu ve Ultra Güç Tasarruf Modu gibi Galaxy S5'te gördüğümüz özelliklere de sahip. 

Bir hafta içerisinde satışa sunulması beklenen modelin perakende satış fiyatı ise 1300TL olarak belirlenmiş. Fiyata bakıldığında aynı seviyelerde LG G2, Galaxy S4 ve Xperia Z1 gibi geçen yılın amiral gemi modellerini bulmak mümkün. Ayrıca S4 mini modeli de yaklaşık 900TL civarına inmiş durumda. Galaxy S5 mini modelinin nasıl bir ilgi ile karşılaşacağını zaman gösterecek.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1322 kez okundu.
59 kişi, toplam 63 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim