Anlık Bildirim

Galaxy S5 mini yeniden internete sızdı

Galaxy S5 mini yeniden internete sızdı

Galaxy S3 ile birlikte Samsung amiral gemi modellerinin boyut ve donanım olarak kırpılmış halini temsil eden mini versiyonların piyasaya çıktığını görüyoruz. Bu yıl için ise sıra Galaxy S5 mini'de.

İnternete sızan pek çok görsel ile Galaxy S5 mini'nin nasıl bir görünüm arz edeceği az çok ortaya çıktı. Sammobile ise Galaxy S5 ve mini versiyonların karşılaştırıldığı yeni bir görsel paylaştı.

4.5 inçlik ekranında 720p çözünürlük sunan Galaxy S5 mini tasarım olarak da abisinden farklı değil. Nabız ölçer sensörün arka kısımda konumlandığı dikkat çekerken, bu versiyonda parmak izi okuyucu olmayacağı tahmin ediliyor.

Benchmark skorlarına yansıyan sonuçlara göre Galaxy S5 mini modeline Exynos 3470 yongaseti güç verecek. Henüz duyurulmayan bu yongasetinde 1.4Ghz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A9 çekirdeği ve 450MHz saat hızında çalışan Mali-T400 grafik birimi yerini alıyor. Tahminler eski Exynos yongasetlerinden birinin Exynos 3470 olarak revize edildiği yönünde.

1.5GB RAM ile desteklenen sistem 16GB artırılabilir hafızaya sahip. Cihazda WiFi, Bluetooth 4.0, LTE, Kızılötesi, NFC, GPS, GLONASS gibi diğer özellikler mevcut.

Yazılım tarafında da Galaxy S5 mini abisinden pek çok ögeyi miras alıyor. Ultra Power Saving Mode, Çocuk modu, özel kullanım modu bunlardan bazıları. Galaxy S5 mini modelinin yarın ki Galaxy Premiere etkinliğine tanıtılması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
818 kez okundu.
23 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim