Anlık Bildirim

Galaxy S6 Edge Plus yeni sızıntıda Note 4 ile yan yana geldi

Galaxy S6 Edge Plus yeni sızıntıda Note 4 ile yan yana geldi
 
Son dönemlerde Galaxy S6 Edge Plus ve Note 5'e ait dedikodular zirve yapmış durumda. Yeni iPhone modellerinden darbe yemek istemeyen Samsung'un Note 5 modeline alışılmışa göre daha erken tanıtması gündemde. Sızıntılarda görmeye başladığımız Galaxy S6 Edge Plus modeli de piyasaya çıkmaya hazır gözüküyor. Ancak bu kez de iki üst seviye modelin aynı tarihte tanıtılmaları halinde birbirlerinin satışlarını baltalayabileceği ihtimali öne çıkıyor.
Özellikle ekran boyutu ve yüksek performans konusunda birbirlerine benzer iki modeli ayıracak tek özellikleri Note 5 cephesinde cihaza ait özel kalem, Edge Plus cephesinde ise iki tarafı kavisli kenarlar oluyor. S6 Edge Plus modeline ait sızıntılar modelin daha erken çıkacağını gösterirken Note 5'in ise IFA 2015 fuarına kalması gündemde. 
Galaxy S6 Edge Plus yeni sızıntıda Note 4 ile yan yana geldi
 
Galaxy S6 Edge Plus'a ait son sızıntı ise All About Samsung'dan geldi. Fotoğrafta Note 4 (5.7 inç) ile yan yana görüntülenen modelin kardeşi ile hemen hemen aynı büyüklüğe sahip olduğu görülüyor. İki cihazı birbirinden ayıran en önemli teknik özellikler ise Note 4 modelinde yer alan Micro SD kart slotu ve çıkarılabilir bataryanın S6 Edge Plus'da yer almaması oluyor. 
Dedikodular kasanın altında Galaxy S6 Edge modeli ile aynı bileşenlerin bulunacağını gösteriyor. Bu durumda Samsung'un başarılı çipseti Exynos 7420 yerine farklı bir tercihte bulunması sürpriz bir gelişme olarak değerlendirilir. Yeni modelin ilk olarak ABD'li operatörler tarafından satılması bekleniyor.
Galaxy S6 Edge Plus yeni sızıntıda Note 4 ile yan yana geldi
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9546 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy, Samsung ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim