Anlık Bildirim

"Galaxy S6 modelinde microSD yuvası ve su geçirmezlik olmayacak"

'Galaxy S6 modelinde microSD yuvası ve su geçirmezlik olmayacak'

Samsung'un yeni amiral gemi modeli ile ilgili sızıntılar hızını artırmaya başlarken, son olarak internete düşen bir video bekleyenleri oldukça hayal kırıklığına uğratacak gibi görünüyor. Zira yeni seride microSD kart ve su geçrimezlik olmayacak.
Bir YouTube hesabının Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modeline ait elde ettiği bazı fotoğraflarla ve elde ettiği bilgilerle yaptığı ön inceleme pek çok bilinmeyen konuya da ışık tutuyor. Samsung hayranları metal çerçeve ve arka cam kaplama tasarımı nedeniyle bataryanın çıkarılamıyor olmasına bir nebze anlam veriyordu.
Ancak bugüne kadar Galaxy S serisinin vazgeçilmezi olan microSD kart girişinin Galaxy S6 serisinde yer almayacak olması büyük tepkilere neden olabilir. Zira Samsung da Apple gibi tüketicileri daha büyük kapasitelere zorlayacak. Ancak yüksek kapasiteli versiyonlar da elbette daha pahalı oluyor.
Diğer bir eksi taraf ise önceki modelde kendisine yer bulan su geçirmezlik özelliğinin yeni seride yer almayacak olması. MicroSD eksikliği yanında su geçirmezlik olmayışı belki çok önemli görünmeyebilir ancak bu özelliğe dikkat eden tüketiciler çoğunlukta.
İncelemede göze çarpan Galaxy S6 Egde modelinin kavisli ekranlarının belirtildiği gibi sadece tasarımdan ibaret olduğu ve sanal klavyenin tuşlarının kenarlara doğru uzanmayarak herhangi bir yanlış basıma imkan tanımadığı.
Son olarak parmak izi okuyucunun Touch ID örneğinde olduğu gibi artık Home tuşu üzerinde olduğu ve tuşun da bunu karşılayacak şekilde elden geçirildiği da ifade ediliyor. Bu iddia daha önce de defalarca gündeme gelmişti.
Videoda ayrıca Galaxy S6 Edge modelinin bataryasının Galaxy S6 modelinden 50mAh daha güçlü olacağından bahsediliyor. Ancak net değerler verilmiyor. Modellerin özellikleri ise 5.1 inçlik 1440p ekran, Exynos 7420 yongaseti, 3GB RAM, Gorilla Glass 4 ön ve arka koruma ile kablosuz şarj şeklinde sıralanıyor.
Videodaki iddialar gerçekse microSD konusunda Samsung kendi ayağına sıkıyor diyebiliriz. HTC ve LG gibi firmaların amiral gemi modellerinde tüketici tepkisini gözönüne alarak microSD desteğine geçiş yapmasına karşın Samsung'un tam tersi bir politika izlemesi farklı sonuçlar doğurabilir.




Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
18195 kez okundu.
44 kişi, toplam 44 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s6, galaxy s6 edge ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim