Anlık Bildirim

Galaxy S7 Plus'a ait olduğu iddia edilen render videosu sızdırıldı

S6 serisi ile birlikte Galaxy S ailesine yeni bir yön veren Samsung S7 serisi ile birlikte bu yolda devam edecek gibi. Ortaya çıkan yeni sızıntı videosu S7 Plus'ın tasarım detaylarını ortaya koyuyor.
Galaxy S7 Plus'a ait olduğu iddia edilen render videosu sızdırıldı
 
Galaxy ailesinin yeni serisi için çıkış tarihi yaklaşıyor, tarihin yaklaşması da sızıntıların daha fazla gündeme geleceğini gösteriyor. Güney Koreli üretici S7 serisi için hazırlıklarını sürdürürken uSwitch adındaki bir kaynak S7 Plus'a ait olduğu iddia edilen render görüntülerini yayınladı.

Yayınlanan videoda akıllı telefonun Galaxy S6 serisine sadık kalarak tasarlandığı görülüyor. Çerçeve oranları biraz daha küçültülürken arka tarafın kenarlarındaki 2.5D kavis teknolojisi de dikkat çekiyor. Modelin 5.7" ekranla çıkacağını göz önüne alırsak bu tasarımın tek elle kullanımı kolaylaştıracağını söyleyebiliriz. Samsung benzer bir yapıyı Galaxy Note 5 modelinde kullanmış ve genel olarak takdir görmüştü.
Galaxy S7 Plus'a ait olduğu iddia edilen render videosu sızdırıldı
 
Görüntülerde dikkat çeken detay yalnızca sim kart slotunun görülmesi. Bu durumda akıllı telefon Micro SD kart desteği sunmayabilir, ya da hafıza kartı sim kart ile birlikte aynı slot üzerinden telefona yerleştirilebilir. Bir diğer önemli unsur ise  Type C USB portunun bulunmuyor oluşu.
163.32 x 82.01 x 7.82mm (Kamera çıkıntısı 9.05mm) kasa boyutuna sahip olduğu belirtilen akıllı telefonda ayrıca fiziksel butonun da bir miktar kısaltıldığını ancak daha aşağı doğru genişletilerek daha şişman bir yapıya getirildiğini söyleyebiliriz. Selfie'ler için kullanılacak ön kamera ise biraz daha sağa alınarak telefonun köşesine yakın konumlandırılmış.
Galaxy S7 serisinin 21 Şubat tarihinde tanıtılması bekleniyor, çıkan sızıntılara bakacak olursak genel anlamda bir sürpriz yaşanmayacağını şimdiden söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7475 kez okundu.
20 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s7 plus, Mobil Teknolojiler ve
2 etiket daha Samsung galaxy s7
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim