Anlık Bildirim

Galaxy SIII'e ait yeni bir görsel internette paylaşıldı


Samsung'un merakla beklenen yeni amiral gemisi Galaxy SIII için şimdiye kadar pek iddia internette paylaşıldı. Ancak Yahoo News Güney Kore tarafından elde edilen yeni görsel bazı iddiaları doğrular nitelikte.

Daha önce bu haberimizde Samsung'un reklam ortağı Weber Shandwcik tarafından hazırlandığı iddia edilen bir basın görselini sizlere duyurmuştuk. Londra'da 22 Mayıs tarihinde bir Unpacked etkinliğini işaret eden görselin ardından bugün ortaya çıkan görselde de yine aynı tarih işaret ediliyor.

Görselde modelin tasarımı tam olarak yansıtılmamış. Ancak İngiltere'nin Londra şehrinde 22 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceği belirtilmiş. 

Samsung'un Mayıs ayında bir etkinlik planladığı iddiası bir süredir ağırlık kazanmaktaydı. Ortaya çıkan görsellerde de 22 Mayıs ihtimali güçleniyor.

4 çekirdekli Exynos işlemcisi, Mali T-604 grafik birimi, 4.65 inçlik Super AMOLED Plus HD ekran, TouchWiz 5 arayüzü, Android 4.0, 8MP kamera, 1GB RAM şimdilik sadece iddiadan ibaret olan özellikleri. Firmadan resmi bir açıklama gelene kadar da bunlar iddia olarak kalacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11823 kez okundu.
48 kişi, toplam 56 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
galaxy s3, Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim