Anlık Bildirim

Galaxy markasının mimarı Paul Golden HTC'ye transfer oluyor

Galaxy markasının mimarı Paul Golden HTC'ye transfer oluyor

Son dönemde tasarım açısından ses getiren modeller üreten HTC, bununla birlikte bir türlü beklediği satışlara ulaşabilmiş değil ve bunun en büyük sebebi olarak da pazarlama konusundaki eksiklik gösteriliyor. Ancak HTC'nin son hamlesi bunu değiştirebilir.

Firmaya yakın kaynakların güvenilir bilgilerine göre HTC, Samsung'un eski pazarlama direktörü Paul Golden'i kadrosuna kattı. Paul Golden, Samsung'un pazarda yıldızlaşmasını sağlayan Galaxy markasının mimarı olarak biliniyor.
Golden 2008-2012 yılları arasında Samsung bünyesinde çalışmıştı.  Golden'in başarıları arasında Galaxy marka çalışması ile Samsung'un pazar payını yüzde 4.5'den yüzde 21'e çıkarmak da yer alıyor. Paul Golden, yönetim kurulu başkanı Cher Wang'ın danışmanı sıfatıyla görev yapacak.

Geçen yılın ikinci yarısından itibaren Robert Downey Jr. ile reklam anlaşması yapan HTC, tüketiciye istediği şeyleri anlatamayan reklam kampanyaları nedeniyle başarılı olamamış ve eleştirilmişti. Firma müşteri ile iyi bir iletişim kurmanın iyi sonuçlar vereceğini sık sık dile getiriyor. Paul Golden'in bu süreçte HTC'ye nasıl bir katkı yapacağını zamanla göreceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
754 kez okundu.
32 kişi, toplam 34 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, galaxy ve Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim