Anlık Bildirim

Güney Kore'de Galaxy S sahiplerine Galaxy S6 hediye

Samsung'un akıllı telefon pazarında adeta şaha kalkmasını sağlayan Galaxy S serisi 5. yılını geride bırakırken, firma anavatanında önemli bir kampanyaya başlıyor. Kampanya Galaxy S kullanıcılarını ilgilendiriyor. 

SK Telecom ile yapılan anlaşma kapsamında operatörün aboneleri arasında halen Galaxy S modeli sahibi olanlara Galaxy S6 modeli hediye olarak verilecek. Şu anda yaklaşık 17 000 abonenin Galaxy S sahibi olduğu sanılıyor. 

Galaxy S6 lansmanı ülkede yapıldıktan ve tüm perakende kanallarında satışına başlandıktan sonra Galaxy S sahipleri belirlenen noktalara giderek kaydını yaptıracak ve hediye telefonunu çantasına koyacak. 

Paylaşılan ilginç bilgilere göre bugüne kadar 15 milyon Güney Koreli en az bir adet Galaxy S ailesinden modele sahip oldu. 1600 SK Telecom abonesi ise bugüne kadar piyasaya çıkan 13 adet Galaxy S modelinin tümüne sahip oldu. 2400 abonede ise en az 10 adet farklı Galaxy S modeli var. 

Önümüzdeki günlerde ülkemizde de satışa sunulmasını beklediğimiz Galaxy S6 modeli 2499TL fiyat etiketine, Galaxy S6 Edge modeli ise 2899TL fiyat etiketine sahip. 

Galaxy S6 serisinde hatırlanacağı üzere 5.1 inçlik 2K Super AMOLED ekran, 14nm fabrikasyon süreciyle üretilmiş Exynos 7420 64-bitlik yongaseti, 3GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, 16MP çözünürlüğünde OIS destekli arka kamera, 2550mAh gücünde batarya (Galaxy S6 Edge için 2600mAh), Android 5.0 işletim sistemi, yenilenmiş TouchWIZ arayüzü şeklinde özellikler mevcut. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7927 kez okundu.
24 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, galaxy s6
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim