Anlık Bildirim

HTC 10 basın videosu sızdırıldı

HTC’nin bu yıl ki en önemli silahı olacak M10 veya sadece 10 isimlendirmeli yeni amiral gemi modeli ile ilgili basın videoları da yavaş yavaş internete sızmaya başladı.

Yarın itibariyle İstanbul dahil bazı büyük şehirlerde lansmanı gerçekleştirilecek olan HTC 10 için meraklı bekleyiş devam ediyor. Cihazın artık basın görselleri ve videoları da net bir şekilde internete sızdırılmaya başlandı.

Son sızdırılan video, muhtemelen yarından itibaren basın kanallarına gönderilecek olan tanıtımdan alınmış. Videoda cihazın tasarımı açık bir şekilde görülebiliyor. Daha köşegen bir kenar tasarımı benimseyen cihaz, yine alıştığımız alüminyum alaşım ile geliyor.

Daha çok One A9 çizgilerine yaklaşan HTC 10, parmak izi okuyucusunu ön Home tuşuna entegre ediyor. Arka kısımda yuvarlak ve biraz çıkıntı yapmış kamera yuvası ile hemen yan tarafındaki flaş ünitesi görülüyor. Ayrıca lazer tabanlı bir otomatik odaklama sistemi olduğu da görülebiliyor.

Daha önce sızan benchmark sonuçlarında; 5.1 inçlik 2K ekran, Snapdragon 820 yonga seti, 4GB LPDDR4 RAM, 3000mAh kapasiteli batarya gibi özellikler olduğu ortaya çıkmıştı. Ayrıca sektörde ilk kez 12MP Ultrapixel arka kamera ve OIS destekli ön kamera da bu yeni cihazda yerini alacak.

Cihaz ile ilgili diğer bir ayrıntı ise batarya performansı konusunda. HTC ısrarla çok iyi bir kullanım ömründen bahsedince aslında batarya kapasitesinin yüksek olacağı akıllara gelmişti ancak işin sırrı Boost+ yazılımında. HTC’nin bir süredir test aşamasında olduğu Boost+ uygulaması, agresif depolama ve RAM optimizasyonları ile kullanım sürelerini biraz daha yukarı çekebiliyor. HTC'nin, yeni akıllı telefonunu 12 Nisan tarihinde tanıtarak 15 Nisan'da piyasaya sürmesi bekleniyor.  

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6081 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc 10 ve
2 etiket daha htc m10 Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim