Anlık Bildirim

HTC 10'un Windows'lu versiyonu olmayacak

Tayvanlı üretici HTC geçtiğimiz yıllarda tepe modelinin Windows Phone'lu versiyonunu piyasaya sürmüştü, son dedikodular ise HTC ve Windows logolarını artık yan yana göremeyeceğimizi söylüyor.
HTC en parlak dönemlerini yaşadığı One M8'in farklı varyasyonlarını da piyasaya sürmüştü. Farklı seçeneklerden birisi de Windows Phone yüklü M8 modeliydi. Geçtiğimiz yıl duyurulan One M9'da benzer bir hamle göremesek de bu yılki amiral gemisi model için ilk iddialar gündeme gelmeye başladı.

Önemli sızıntı kaynaklarından Evan Blass'a (@evleaks olarak biliniyor) göre HTC yeni modelinde Windows 10 işletim sistemine yer vermeyecek. Android'e daha sıkı sarılmak isteyen üretici, iddiaya bakacak olursak daralan Windows Phone pazarını artık çekici bulmuyor gibi görünüyor. En son Windows Phone modelini MWC 2016 etkinliğinde HP'den görmüştük.
Bunun yanı sıra HTC 10'un fotoğrafları da sızdırılmaya devam ediliyor. Yeni fotoğrafta model canlı bir görüntüyle karşımıza çıkıyor. Tasarım ana hatlarıyla One serisine sadık gibi görünse de kullanıcıların en çok şikayet ettiği kalın çerçeveler inceltilmiş ve HTC logosu kaldırılmış. Fiziksel home butonunun yanında iki adet kapasitif butona da yer verilmiş. Teknik özellikler iddialarında ise 5.15" ekran, Snapdragon 820, 4 GB bellek, 12 MP ana kamera ve USB Tip C bağlantısı öne çıkıyor. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2703 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, windows 10 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim