Anlık Bildirim

HTC 10'un kırmızı renkli versiyonu ortaya çıktı

HTC'nin iddialı akıllı telefonu 10 kısa bir süre önce görücüye çıktı. Karbon gri, gümüş ve altın renkleriyle tanıtılan akıllı telefon bu kez Kamelya Kırmızısı rengi ile görüntülendi.
HTC, hafta başındaki etkinlikle beraber 10 modelini resmi olarak duyurdu. Performansın yanı sıra ses, kamera ve batarya kullanımı gibi özelliklerle ön plana çıkan model tasarım konusunda ise tartışmalı bir pozisyonda. Bazı kullanıcılar tasarımı başarılı bulurken, farklı bir kesim de daha iyi hale getirilmesi gerektiğini savunuyor.
Tayvanlı üretici sunum sırasında akıllı telefonu Karbon grisi, gümüş ve altın renk seçenekleriyle satışa sunacak. Japonya için ise özel bir versiyon düşünülüyor, bu özel modelde ise akıllı telefon Kamelya kırmızısı rengine bürünecek. Adını genellikle Asya bölgesinde bulunan Kamelya bitkisinden alan bu renk HTC 10'a yakışmış gibi görünüyor.
Şirket daha önce de One M8 modeli için pembe renk seçeneği sunmuştu. Hatta bu seçenek bir süre sonra ülkemizde de satışa sunuldu ve fiyat etiketi standart renklere göre daha düşüktü. Bu bağlamda Japonya için hazırlanan Kırmızı HTC 10'u ilerleyen günlerde global pazarda da görebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5101 kez okundu.
19 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc 10 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim