Anlık Bildirim

HTC 20 Ekim'de yeni bir etkinlik düzenliyor

HTC'nin yılın ikinci yarısı için planladığı ancak halen görücüye çıkarmadığı yeni kurtarıcı akıllı telefonu merakla beklenirken, bu beklentileri artıracak yeni bir etkinlik haberi geldi. HTC, 20 Ekim'de yeni bir etkinlik düzenliyor. 

Etkinlik ile ilgili herhangi bir detay yok ancak 20 Ekim 2015 günü yerel saat ile 15.00'da başlayacağı ve canlı olarak yayımlanacağı anlaşılıyor. Etkinlik görselindeki kömür ise muhtemelen modelin karbon grisi rengine işaret ediyor. 

Yıl sonuna artık çok fazla bir zaman kalmadığı için HTC'nin nihayet bu kurtarıcı cihazını tanıtacağı tahmin ediliyor. HTC Aero veya HTC One A9 adını alması beklenen model tarihler gözönüne alındığında Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ile piyasaya çıkabilir. Bu da onu Nexus cihazları haricinde Android 6.0 işletim sistemli ilk akıllı telefon yapacaktır. 

HTC Aero modelinde MediaTek'in 10 çekirdekli Helio X20 yongaseti, 5.5 inçlik Full HD ekran, 4GB RAM, gelişmiş yeni bir kamera olacağı şimdiye kadar sızan iddiaların ortak noktası durumunda.  
HTC 20 Ekim'de yeni bir etkinlik düzenliyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2210 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim