Anlık Bildirim

HTC Butterfly 2 görselleri internete sızdırıldı

HTC Butterfly 2 görselleri internete sızdırıldı


HTC'nin başarılı akıllı telefon serisi Butterfly haftaya yapılacak etkinlikle J Butterfly olarak yeni üyesini Japonya'da tanıtacak. Ancak yeni iddialar modelin uluslararası pazara çıkacağını gündeme getirdi. 

J Butterfly modeli aslında bazı farklarla One M8 modelini baz alıyor. Cihazda 5 inçlik Full HD ekran, Snapdragon 801 yongaseti, 2GB RAM, Android 4.4 işletim sistemi, 32GB artırılabilir hafıza, 5MP çözünürlükte ön kamera, 2700mAh gücünde batarya şeklinde özellikler yer alıyor. 

Farklılıklar ise cihazın suya daha dayanıklı bir sertifikaya sahip olması, plastik kasa malzemesi, JBL işbirliği ile iyileştirilmiş BoomSound hoparlör,  Ultrapixel yerine 13MP çözünürlükte ana kamera ve 2MP çözünürlükte derinlik algısı oluşturan ikinci bir kamera şeklinde sayılabilir.

Upleaks tarafından sızdırılan görsel cihazın HTC Butterfly 2 adını aldığını gösteriyor. Bu da uluslararası pazara çıkacağı ihtimalini gündeme getiriyor. Ancak bununla ilgili net bir bilgi verilmemiş. 

Cihazın 19 Ağustos'taki lansmanında veya en geç yıl sonuna doğru uluslararası satışı ile ilgili daha detaylı bilgilerin paylaşılması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
808 kez okundu.
21 kişi, toplam 21 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim