Anlık Bildirim

HTC One A9 Türkiye’de! İşte ön sipariş fiyatı ve çıkış tarihi

HTC’nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu One A9 sonunda satışa sunulmaya hazırlanıyor. Telefonun ülkemizdeki fiyatını, resmi satışa sunulma tarihini ve ön sipariş kanallarını yazımızda açıkladık.
HTC One A9 Türkiye’de! İşte ön sipariş fiyatı ve çıkış tarihi
 
Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de lanse edilen HTC One A9, orta seviye akıllı telefonlar dünyasının en iddialı isimlerinden biri. Görsel anlamda iPhone 6 serisine ciddi anlamda benzeyen cihaz, kendi üst seviye modellerinin sıralandığı M serisinden de önemli çizgiler taşıyordu.

Ülkemizde nispeten uygun bir fiyat etiketi ile yer alması beklenen akıllı telefon için belirlenmiş ön sipariş rakamı 2499TL. Ön siparişte gümüş ve koyu gri renk seçenekleri satın alınabilir olarak görünüyor. 12 Kasım 2015 tarihinde stoklarda olacağı belirtilen ürün, an itibariyle Hepsiburada ve Hızlıal sayfalarında listeleniyor. Yazıyı yayına hazırladığımız sırada cihaza dair bir bilgi henüz operatör kanallarında ya da yaygın teknoloji mağaza zincirlerinde yer almıyordu.

Bu fiyat günün piyasa şartlarına baktığımızda gerçekten çok yüksek. Aynı fiyat seviyesinde Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6 Edge hatta iPhone 6 satın alabilmek mümkünken HTC One A9’un işi hiç de kolay görünmüyor.

HTC One A9 5inçlik Full HD ekran, 8 çekirdekli Snapdragon 617 işlemci (1,5GHz’lik 4 adet Cortex-A53 ve 4 adet 1.2GHz’lik Cortex-A53), 2GB RAM, 16GB depolama alanı ve microSD bellek kartı yuvası, Android 6.0 Marshmallow işletim sistemi ve Sense 7.0 arayüzü, OIS destekli 13 megapiksel kamera, 2150mAh kapasiteli batarya gibi özelliklere sahip.
HTC One A9 ön inceleme videomuzu aşağıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8819 kez okundu.
63 kişi, toplam 74 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc one a9 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim