Anlık Bildirim

HTC One E8 modeli için Lollipop güncellemesi ülkemizde de başladı

HTC One E8 modeli için Lollipop güncellemesi ülkemizde de başladı
 
HTC yaklaşık bir yıl önce One E8 modelini piyasaya sürmüştü. Unutanlar için One E8 modelini kısaca hatırlayacak olursak, cihaz teknik özellik ve tasarım olarak kardeşi M8'in neredeyse aynısı. Fiziksel farklılık olarak metal kasa yerine plastik kasa tercih edilen cihazda teknik özelliklerde de arka kameradaki sensör farklılık gösteriyor.

One M8 modeline Lollipop güncellemesini Ocak ayı sonunda ülkemiz için dağıtmaya başlayan üretici, aradan geçen yaklaşık iki buçuk aylık süre sonunda One E8 modeli için de güncellemeyi başlattı. İki parça şeklinde yayınlanan güncelleme için önce yaklaşık 140mb'lık bir yükleme yapmak gerekiyor, sonrasında ise Lollipop sürümü olduğu belirtilen yaklaşık 600mb'lık bir güncelleme daha yüklenerek cihaz Android 5.0.2 sürümüne kavuşuyor. Ancak cihazın One M8 modeli gibi hala Sense 6.0 sürümü ile çalıştığını belirtmekte fayda var.
Android 5.0.2 ile birlikte kilit ekranında bildirimleri görüntüleme, bildirim çubuğundaki değişim ve özelleştirmeler, uygulamalar arasında geçiş menüsü gibi standart lollipop özellikleri cihaza kazandırılıyor. Bunların yanında aktivite takibi için Fit Bit, Google haberler servisi gibi bazı yeni uygulamalar da cihaza ekleniyor. Ayrıca Kamera gibi bazı standart uygulamalarda da yeni özellikler ve özelleştirmeler mevcut. One E8 sahipleri güncellemelerini kontrol ederek cihazlarını Android 5.0.2 sürümüne yükseltebilirler.
HTC One E8 modeli için Lollipop güncellemesi ülkemizde de başladı
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6546 kez okundu.
9 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
güncelleme, lollipop ve
2 etiket daha android 5.0 yükleme
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim