Anlık Bildirim

HTC One X9 ile ilgili yeni bilgiler geldi

HTC'nin gelecek yıl orta seviye akıllı telefon segmentinde iddialı olması beklenen One X9 modeli ile ilgili sızıntılar artarak devam ediyor. Modelin dış tasarımı hemen hemen belli oldu.
Sızıntı hayatına HTC'nin süper telefonu olarak başlayan One X9 yeni gelişmeler sonrasında kendisine orta seviyede yer bulmuştu. HTC'nin One X geleneğini orta seviyede yaşatmak istediği One X9 ile ilgili yeni bir görsel geldi. 

Görselde modelin orta seviyeye hitap eden tasarım çizgileri biraz daha belirginleşiyor. Polikarbonat olduğu tahmin edilen gövdenin arka kısmına baktığımızda kamera ve çift LED flaşın özel bir bölüme toplandığını görüyoruz. Ön kısımda ise kenarlara bitişen BoomSound hoplarlörler bulunuyor. 

HTC'nin üst seviyeye kurtarıcı olarak sunduğu One A9 modeli gibi ortay seviyeye de One X9 modelini kurtarıcı olarak sunacağı tahmin ediliyor. 5.5 inçlik ekranında Full HD çözünürlük sunacak olan modelde MediaTek imzalı bir işlemci, 2GB RAM, 16GB depolama kapasitesi, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 4MP Ultrapixel ön kamera, 3000mAh gücünde batarya, Android 6.0 işletim sistemi şeklinde özellikler olması bekleniyor. Model en erken gelecek yılın başlarında piyasada olacak. Fiyatı konusunda net bir bilgi yok.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3763 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc one x9 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim