Anlık Bildirim

HTC Proto'nun ilk basın görseli sızdı


Alt-orta segmentte konumlanacak yeni bir akıllı telefon hazırladığı iddia edilen HTC'nin Proto kod adlı cihazına ait ilk basın görseli internete sızdı. Bazı test araçlarının veri tabanlarında görünen aygıta eşlik etmesi beklenen teknik detayları da gün yüzüne çıktı.
4 inç büyüklüğünde WVGA (800 x 480 piksel) ekran, 1GHz'lik çift çekirdekli Snapdragon çipset, Beats Audio ses teknolojisi ve 5MP LED flaşlı arka kameraya sahip olacağı The Verge tarafından onaylanan Proto'nun, testlerde 512MB RAM, 4GB dahili hafıza ve HSPA desteğiyle listelendiği görülmüştü. 
9.62mm kalınlığındaki telefonun özellikleri itibariyle MWC 2012'de resmiyet kazanan One V modelinin yerini alması bekleniyor. Ancak görünüş olarak HTC Hero'nun popüler tasarımının yenilenmiş bir versiyonuyla karşımıza çıkan One serisinin giriş seviye üyesiyle benzerlik göstermiyor. Daha çok bütçe dostu Desire C ve arka tasarımıyla Çin'e özel geliştirilen cihazları andırdığını söyleyebiliriz.
Önümüzdeki hafta düzenlenecek IFA 2012'de resmiyet kazanması muhtemel Proto adlı ürünün gerçek ismi konusunda henüz bilgi verilmedi. Eğer yine Desire markası tercih edilirse, bu durum satış hususunda üreticisini hayal kırıklığına uğratan One serisinin genişlemeye devam etmeyeceğinin önemli bir sinyali olacaktır. Umarız aynı etkinlikte HTC'nin kurtarıcısı olarak nitelendirilen Full HD çözünürlüklü ve Snapdragon S4 Pro çipsetli telefon-tablet melezi de boy gösterir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
16276 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
snapdragon, htc one ve
2 etiket daha htc akıllı telefon
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim