Anlık Bildirim

HTC Sense 5 arayüzü ile ilgili yeni görüntüler ortaya çıktı


Bir süre önce HTC'nin yeni arayüzü Sense 5'i barındıran bir akıllı telefon üzerinden elde edilmiş bazı görseller internette paylaşılmıştı. Bugün buna yenileri eklendi.

Tahminen HTC M7 prototipinin elinde olduğu sanılan kaynak, görsellerin hepsini paylaşmak yerine kısım kısım internette yayınlıyor.

Görsellerden ilkinde yeni bir kilit ekranı görülüyor. Halka yerine hava durumu ve saat bilgisi kilit ekranında yer alırken, alt kısımda kısayollar bulunuyor. İkinci görselde ise Ayarlar sayfasında bazı özellikleri açma kapama butonları görülüyor. Bazı kaynaklar arayüz isminin Sense 4.5 olabileceğinden bahsediyor ancak şimdilik bu doğrulayacak herhangi bir bilgi yok.

Kaynak yer ve operatör bilgisi gösteren tüm alanları kapattığı için tam olarak görsellerden bir şey anlaşılmıyor. Ancak muhtemelen yeni görseller paylaşmaya devam edecek.

HTC'nin M7 kod adıyla üzerinde çalıştığı iddia edilen model 4.7 inçlik Full HD ekran, 1.7GHz saat hızında çalışan Snapdragon S4 Pro işlemci, 2GB RAM, 13MP kamera, yeni Sense arayüzü gibi özelliklere sahip olacak. Ancak modelin en erken MWC 2013 veya sonrasında tanıtılması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim