Anlık Bildirim

HTC'den One M10 ile ilgili ilk tanıtım görseli geldi

HTC, amiral gemisi konumundaki modeli One M9'un yenisini tanıtmaya hazırlanıyor. Önümüzdeki dönem tanıtılması beklenen ve Galaxy S7 ile G5 gibi rakipleri olan telefona ait tanıtım görseli haberimizde.
HTC'den One M10 ile ilgili ilk tanıtım görseli geldi
 
Rakipleri LG, Samsung ve Sony'nin Mobil Dünya Kongresinde duyurdukları tepe modellerinin ardından gözler HTC cephesine çevrildi. HTC önümüzdeki dönemde duyurmayı planladığı 2016 yılı tepe modeli One M10 ile ilgili ilk tanıtım görselini yayınladı.
Firmanın resmi Twitter hesabı üzerinden yayınlanan görselde #powerof10 (10'un gücü) etiketi görülüyor. Firma bu etiketle modelin gücüne dikkat çekmeyi amaçlıyor. Aynı zamanda etikette yer alan 10 sayısı ise HTC'nin telefonu One M10 adıyla lanse edeceğini onaylar bir nitelikte. Daha önce yer alan iddialaragöre 11 Nisan tarihinde tanıtılması muhtemel olan modele ait pek çok detay da hali hazırda sızdırılmış durumda.
5.1" boyutlu QHD AMOLED ekrana sahip olması beklenen telefonda Snapdragon 820 işlemcisinin yanında 4GB RAM, 32GB dahili depolama, OIS destekli 12MP UltraPixel arka kamera ve parmak izi okuyucunun yer alması bekleniyor. Android 6.0.1'in yer alacağı cihazda HTC'nin Sense 8 arayüzünün bulunması da diğer detaylar arasında.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6884 kez okundu.
23 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
htc, htc one m10 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim