Anlık Bildirim

HTC'nin 64-bitlik akıllı telefonu internete sızdırıldı

HTC'nin 64-bitlik akıllı telefonu internete sızdırıldı

HTC'nin Windows Phone 8 için hazırladığı One for Windows akıllı telefonu uzun süredir teknoloji gündemini meşgul ederken, firma orta seviye segmente de tarihinde ilk olacak yeni bir üye sunmak üzere.

Sızan yeni bilgilere göre A11 kod adlı HTC akıllı telefonu 64-bitlik 1.4GHz saat hızında çalışan Snapdragon 410 yongasetini taşıyacak ve firmanın ilk 64-bitlik akıllı telefonu olacak. Ancak donanım itibariyle cihaz orta seviyeye hitap edecek.

Snapdragon 410 yongaseti 4 adet Cortex-A53 çekirdeği taşıyor ve 533MHz saat hızında çalışan Adreno 306 grafik birimine sahip. Performans açısından 64-bitlik Android sürümünü kullanması beklenen A11'in bu noktada Android L mi yoksa Android 4.4'ün optimize edilmiş bir versiyonunu mu kullanacak tam olarak bilinmiyor.

Cihazda 4.7 inçlik 854x480 piksel çözünürlükte bir ekran yer alırken, 5MP çözünürlükte arka kamera ve VGA ön kamera şeklinde diğer özellikler mevcut. Cihazın ilk olarak ABD'de Sprint operatörü ile piyasaya sürülmesi bekleniyor. Sonrasında ise global dağıtım başlayacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim