Anlık Bildirim

Huawei Mate 8, AnTuTu testlerinde beklentiyi aşıyor

Dün duyurulan ve Android dünyasının en hızlı akıllı telefonu ünvanını eline alan Mate 8'in yeni test sonuçarı ortaya çıktı. Sonuçlar akıllı telefonun beklentilerden de hızlı olabileceğini gösteriyor.
Huawei Mate 8, AnTuTu testlerinde beklentiyi aşıyor
 
Android camiasında bir süredir amiral gemisi akıllı telefonu görmüyordur. Huawei bu sessizliği büyük bir bomba patlatarak bozarken Mate 8 ile birlikte dünyanın en hızlı android telefonu ünvanını da ele geçirdi.
Phablet kategorisinde yer alan akıllı telefon şık tasarımı, büyük pili ve Kirin 950 çipsetinin sunduğu güç ile dikkat çekiyor. İlk AnTuTu testlerinde 79 bin puan aldığı iddia edilen akıllı telefon, testin yaklaşık 8 aydır lideri olan ve 68 bin puanı bulunan Galaxy S6'yı hatırı sayılır bir farkla geride bırakıyordu. Yeni yayınlanan test sonuçlarında ise Mate 8'in 94 bin puana ulaşarak beklentilerin çok ötesine çıktığı görülüyor.

Huawei Mate 8, AnTuTu testlerinde beklentiyi aşıyor
 
Kısaca hatırlatmak gerekirse Kirin 950 yonga seti 1.8GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A53 ve 2.3GHz saat hızında çalışan 4 adet Cortex-A72 çekirdeğinden oluşuyor. Bunun yanında 900MHz hızında T880MP4 grafik birimi de çipseti zirveye taşımaya yardımcı oluyor. Akıllı telefonun 3GB ve 4GB sistem belleği seçenekleri ve buna bağlı olarak değişen 32/64/128 GB depolama birimi bulunuyor. Arka kısımda 16 ve ön kısımda 8 MP kamerayla birlikte akıllı telefonun tüm bileşenleri gücünü 4000 mAh kapasiteye sahip pilden karşılıyor. 

Paylaşılan AnTuTu görüntülerinin gerçeği yansıtıp yansıtmadığı merak konusu. Modelin Çin'de 2016'dan itibaren satışa sunulması bekleniyor. Global pazar için tarih ise CES 2015 olacak.

Mate 8 hakkında detaylı bilgiye bu bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
Huawei Mate 8, AnTuTu testlerinde beklentiyi aşıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7181 kez okundu.
18 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
antutu, antutu lideri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim