Anlık Bildirim

Huawei P20 ve P20 Pro Avrupa fiyatları belli oldu

E yakın ihtimalle gelecek ay içerisinde Avrupa’da piyasaya sürülmesi beklenen Huawei P20 serisinin fiyatlandırması da belli oldu. Seri tek versiyon olarak satışa sunulacak.

Huawei’nin bugüne kadar en iyi kamera teknolojilerine sahip olacağını belirttiği yeni Huawei P20 serisi ile ilgili sızıntılar devam ediyor. Tanıtıma birkaç gün kala serinin Avrupa fiyatı da sızdırıldı.

Huawei P20 özellikleri ve fiyatı

5.8 inçlik 2280x1080 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olduğu ifade edilen modele Kirin 970 yonga seti gücünü veriyor. Arka kısımda çift Leica kamera önceki nesle göre çok daha iyi bir performans sunuyor.

Huawei P20 modelinin Avrupa’ya 4GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile geleceği ifade ediliyor. Model için belirlenen fiyat 680 Avro olacak. Bu haliyle mevcut amiral gemi modellerine göre biraz daha uygun fiyatlı olacağını belirtmek gerek.

Huawei P20 Pro özellikleri ve fiyatı

Bu kez ekran daha da büyüyor. Huawei P20 Pro için 6.1 inçlik bir ekran söz konusu. En dikkat çekici taraf ise 3 kamerayla gelecek olması. Henüz net bilgiler yok ancak ana sensör, telefoto lens ve geniş açılı lensin bir arada olabileceği tahmin ediliyor.

Avrupa’da bu model sadece 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile gelecek. Fiyatının ise 899$ olduğu bildirildi. Yani mevcut amiral gemileri ile hemen hemen aynı banda yerleşmiş oluyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19466 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei p20 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim