Anlık Bildirim

Huawei, Scarlett Johansson'lı P9 reklamını yayınladı

Huawei kısa bir süre önce duyurduğu P9 modeli ile birlikte global pazar payını arttırmak istiyor. Üreticinin yeni reklam filminden de bu iş için ne kadar istekli olduğu anlaşılıyor.
Çinli üretici Huawei şu an için akıllı telefon sektöründe en büyük 3. üretici konumunda. Şirketin hedefi ise önümüzdeki 5 yıl içerisinde zirveye ulaşmak. Ürünleri kıyasladığımızda da şirketin her geçen yıl kendini geliştirdiğini söyleyebiliriz. Bu dönemlerde ise Huawei sağlam kasalı akıllı telefonları ve ince işçiliği ile anılıyor. 
Şirket son olarak amiral gemisi P9 modelini lanse etti. Bu model Huawei'nin kendi geliştirdiği çipseti kullanırken özellikle fotoğraf konusunda oldukça iddialı. Leica işbirliği ile arka kısımda iki kamera sensörünün bulunduğu P9 kısa bir süre sonra son kullanıcı ile buluşacak.
Daha geniş kitlelerin dikkatini çekmek isteyen Huawei ise P9 için çektiği reklam filmini yayınladı. Filmde dünyaca ünlü başarılı oyuncu Scarlett Johansson başrolde yer alıyor. Johansson'a ise son yıllarda Superman rolüyle popülarite yakalayan Henry Cavill eşlik ediyor.
İkilinin oynadığı reklam filmi tahmin edebileceğiniz gibi Huawei P9'un fotoğraf yeteneklerine dikkat çekiyor. Oyunculara ve reklama bakılacak olursa Çinli üretici bu kez reklam için geniş bir bütçe ayırmış olmalı. P9'un reklam filmini aşağıdan izleyebilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6179 kez okundu.
14 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei p9 ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim