Anlık Bildirim

Katlanabilir 4K ekranlı Samsung Galaxy X 2017'de geliyor

Yayınlanan yeni bir rapor Samsung'un 2017 yılında beş yeni amiral gemisi çıkarmayı planladığını gösteriyor. Bunlardan biri ise merakla beklenen katlanabilir ekranlı Galaxy X olacak.
Mobil tekonoloji pazarı büyük bir hızla genişlemeye devam ettikçe akıllı telefon üreticileri de aynı şekilde hızını arttırmış durumda. Sammobile tarafından hazırlanan bir rapora göre teknoloji devi Samsung, gelecek yıl beş yeni amiral gemisi telefon çıkarmayı planlıyor. Bunlardan biri de merakla beklenen Galaxy X olacak.
Samsung, 2017 yılının ilk yarısında Galaxy S8 ve Galaxy S8 Edge modellerini tanıtacakken, Samsung Galaxy Note 7 ve Galaxy Note 7 Edge modelleri yılın ikinci yarısında sahneye çıkacak. Galaxy X dışındaki diğer tüm Samsung amiral gemilerinde RGB alt piksel dizilimi ile birlikte QHD Super AMOLED ekranlara yer verilecek. Bununla birlikte Galaxy X modeli ise PenTile alt piksel dizilimine sahip olacak.
Merakla beklenen katlanabilir ekranlı Galaxy X modeli de 2017 yılında gelmesi beklenen akıllı telefonlar listesinde yer alıyor. Rapora göre Galaxy X modeli 4K çözünürlüklü bir ekranla gelecek. Geçtiğimiz yıl Samsung'un katlanabilir telefonu hakkındaki söylentiler "Project Valley" kapsamında gün yüzüne çıkmıştı.
Geride bıraktığımız Eylül ayında yayınlanan Samsung patenti bize katlanabilir telefonun nasıl görüneceğiyle ilgili baz fikirler sunmuştu. Aynı zamanda telefonun Snapdragon 620 ve Snapdragon 820 yonga seti olmak üzere iki model olarak test edildiği belirtiliyordu. Bahsi geçen her iki modelin de 3GB RAM ve microSD kart yuvasıyla Ocak 2016'da çıkması beklenirken bu gerçekleşmedi. Şimdiki duyumlar ise Galaxy X'in önümüzdeki yıl piyasada olacağını gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7744 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim