Anlık Bildirim

Kelime oyunu Ruzzle 2.0 versiyonuna güncellendi

Kelime oyunu Ruzzle 2.0 versiyonuna güncellendi
145 ülkede en iyi 10 kelime oyunundan birisi seçilen popüler bulmaca oyunu büyük bir güncelleme aldı. Çevrim içi arkadaşlarınızla veya başka rakiplerle karşılıklı oynayabildiğiniz oyunda 16 harf barındıran bir karede kısıtlı süre içinde kelimeleri bularak en çok puana ulaşmanız isteniyor. Türkçe dil desteği de bulunan oyun iOS,Android  ve Windows Phone platformları için de sunuluyor ancak şimdilik 2.0 güncellemesini alan ilk platform iOS.

Kısa süre içinde diğer platformlara da güncelleme geleceği düşünülürken bu güncelleme ile birlikte kullanıcı geri dönüşleri ile bir çok geliştirme yapıldığı belirtiliyor. Günlük turnuva deneyimi oyuna eklenirken ayrıca kullanıcılara daha çok kişiselleştirme seçeneği sunulacağı da açıklandı. Oyun işleyişinde herhangi bir farklılık getirmeyen güncelleme yalnızca olan deneyimi daha da arttırmayı planlıyor. Uygulamanın Facebook sayfasında Android platformu için güncellemenin çok kısa bir süre sonra vereceği açıklandı.

Ruzzle App Store

Ruzzle Google Play Store ( Henüz güncellenmedi, kısa süre içinde güncellenecek) Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim