Anlık Bildirim

LG G Flex yeniden sahalara mı dönüyor?

LG’nin geçen yıl itibariyle rafa kalkan projesi G Flex, kavisli ekranıyla yeniden aramıza dönmeye hazırlanıyor. Çok yakın bir zamanda yeni modeli görebiliriz.

Akıllı telefon pazarının global olarak satışa çıkan ilk kavisli modeli ünvanını elinde tutan LG G Flex serisi, iki nesil piyasada boy gösterdikten sonra, strateji gereği rafa kaldırılmıştı. Daha çok G serisi ve V serisi amiral gemi modellerine odaklanmak isteyen LG için, sürpriz bir iddia ortaya atıldı.

İddialara göre LG, G Flex 3 adında yeni bir kavisli akıllı telefon hazırlıyor ve IFA 2016 fuarında da resmiyete kavuşturmayı planlıyor. Bilindiği üzere plastik alt katmanlı OLED ekran kullanan G Flex, yüzüstü konduğu durumlarda 40Kg baskıya dayanabiliyordu.

Yeni nesil G Flex modelinde 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlük, 4GB LPDDR4 RAM, Snapdragon 820 yonga seti, 16MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera, 32GB/64GB artırılabilir depolama kapasitesi şeklinde özellikler yer alacak.

LG, yeni yılda gelir stratejilerini G ve V amiral gemi serileri üzerine kurmuştu. Rekabetin iyice kızıştığı pazarda artık kayba tahammülü olmayan firma için, kısıtlı bir tüketici grubuna hitap eden G Flex serisine devam etmek risk anlamına geliyor. Firma bu riski alacak mı sonbaharda net bir şekilde göreceğiz.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5242 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg g5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim