Anlık Bildirim

LG G3'e iki yeni renk seçeneği daha geliyor

LG G3'e iki yeni renk seçeneği daha geliyor

Piyasaya 3 farklı renk seçeneği ile sürülen LG'nin yeni amiral gemi modeli G3, Ağustos ayından itibaren iki yeni renk seçeneği ile toplamda 5 farklı renk seçeneğine ulaşmış olacak. 

Firmadan yapılan açıklamada hali hazırdaki metalik siyah, ipek beyazı ve parlak altın renklerinin yanında ay moru ve şarap kırmızısı renk seçeneklerinin Ağustos ayı itibariyle satışa sunulacağı belirtildi. 

Yeni renk seçenekleri ilk etapta belli pazarlarda satışa sunulacak. Sonrasında ise diğer pazarlara yayılacak. Kesin tarihler ise dağıtım kanalları ile koordineli olarak belirlenecek. Her ülke için duyurular ayrı olarak yapılacak. 

LG G3 modelinde hatırlanacağı üzere 5.5 inçlik 2560x1440 piksel çözünürlükte True HD IPS ekran, Gorilla Glass 3 panel, Snapdragon 801 yongaseti, 3000mAh gücünde batarya, 13MP çözünürlükte OIS destekli arka kamera şeklinde özellikler mevcuttu. Model 2GB RAM/16GB artırılabilir hafıza, 3GB RAM/32GB artırılabilir hafıza şeklinde iki versiyona sahip. Ülkemizde başlanıç fiyatı 1700TL civarlarına kadar inmiş durumda. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3249 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim