Anlık Bildirim

LG Optimus G Pro modeline ait olduğu iddia edilen basın görseli internete sızdırıldı


Bu yıl için şimdiye kadar herhangi bir amiral gemi modeli duyurusu yapmayan LG'nin Optimus G modelinin devamı olacak yeni versiyonlar üzerinde çalıştığı sıkça gündeme geliyor. LG Optimus G Pro ve LG Optimus G2 şeklinde iki farklı amiral gemi modelini pazara sunacağı iddia edilen LG'nin Optimus G Pro modeline ait olduğu iddia edilen bir basın görseli internete sızdırıldı.

Engadget tarafından ismi açıklanmayan bir kaynaktan elde edilen görsel, modele ait bir basın afişi çalışmasını andırıyor. Optimus G Pro olarak adı geçen modelde 5 inçlik Full HD ekran, 1.7GHz saat hızında çalışan Snapdragon S4 Pro APQ8064 işlemci, 2GB RAM, 32GB depolama kapasitesi, Android 4.1 işletim sistemi, çit bant WiFi, NFC, dijital TV desteği, 13MP çözünürlükte arka kamera, 2.4MP çözünürlükte ön kamera, LTE desteği, 3000mAH batarya, 10.1mm kalınlık ve 160gr ağırlık şeklinde özellikler bulunduğu görülüyor.

Afişte Japonca model ile ilgili bazı ayrıntılar verilirken, NTT DoCoMo operatörünün LTE ağlarına uyumlu olduğu belirtiliyor.

Bu iddiayı destekleyen diğer bir haber ise operatörün basın bülteninden sızdırılan yeni model bilgileri. Bu bilgiler de Optimus G Pro L-04E modeli açıkça görülüyor. Bunun yanında Belçika, Hollanda ve Lüksemurg ülkelerinin oluşturduğu Benelux birliği için LG Electronic Benelux tarafından kayıt ettirilmiş http://www.lgoptimusgpro.nl/ web sitesi de yayına başlamış.

Modelin MWC 2013 etkinliğinde resmi olarak tanıtılması bekleniyordu. Ancak iddiaların ortak noktası modelin ilk olarak NTT DoCoMo operatörüne özel olarak Japonya'da pazara sunulacağı yönünde. Bu durumda Japonya için model tanıtılırken, uluslararası lansman için de MWC 2013 etkinliğinin yolunu tutacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1076 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim