Anlık Bildirim

LG V30, IFA 2017'de duyurulacak

ETNews'in yeni raporuna göre LG'nin merakla beklenen yeni akıllı telefonu V30, Berlin'de düzenlenecek IFA fuarında tanıtılacak. Snapdragon 835'le gelmesi beklenen cihazın fiyat etiketi de açığa çıktı.
ETNews tarafından yayınlanan yeni bir rapora göre LG, yaklaşan V30'u Berlin'deki IFA fuarında sergileyecek. Şirketin cihazı, 31 Ağustos'ta yani IFA 2017'nin açılış gününden bir gün önce düzenleyeceği etkinlikle resmi olarak duyuracağı söyleniyor. Gelen haberlerin öncekilerle paralel olması, iddiaları güçlendiren bir başka gerçek olarak ön plana çıkmış durumda.
Rapor ayrıca phabletin Güney Kore'de ön siparişe açıldıktan sonra yaklaşık 700$ parakende fiyatıyla raflara çıkacağını iddia ediyor. Cihaz ülkede resmi olarak Eylül ayında satışa sunulacak ve muhtemelen V20 gibi bir ay sonra dünyanın dört bir yanındaki diğer pazarlara gelecek.
LG V30, aynı zamanda 26 Ağustos tarihinde duyurulması beklenen Samsung Galaxy Note 8 ile başa baş gidecek. V30'un tasarım konusunda selefinden oldukça farklı olacağı ve G6'ya çok benzeyeceği söyleniyor. Bu aslında kullanıcı tarafı için iyi bir haber, çünkü ekranın etrafındaki çerçevelerin daha küçük olacağı anlamına geliyor.
V30'un OLED ekran, en son Snapdragon 835 yonga seti, çift arka kamera, yeni ESS Quad DAC ve 3.5 mm kulaklık girişiyle gelmesi bekleniyor. Cihazın 32, 64 ve 128 GB olmak üzere üç farklı depolama seçeneği olacak. Selefinden farklı olarak çıkartılabilir bir pil içermeyeceğini ve muhtemelen suya ve toza dayanıklı olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca, V serisindeki diğer akıllı telefonlarda olduğu gibi, üst kısımda ikinci bir ekranı olacak.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3597 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, fuar ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim