Anlık Bildirim

LG X Power, 4100mAh kapasiteli batarya ile dikkat çekiyor

Akıllı telefon pazarında bu yıl çıkışa geçmeyi planlayan LG, X markası altında yeni akıllı telefonlar geliştirmeye başladı. Serinin son iki üyesi X Power ve X Style oldu.

Bu yıl farklı bir strateji izleyerek, orta ve giriş seviyesi pazara X markası altında da akıllı telefon pazarlamaya başlayan LG; X Cam ve X Screen modellerinin ardından X Power ve X Style adında iki yeni akıllı telefon daha duyurdu. Modellerin isimlerine has özellikleri mevcut.

LG X Power modeli, bataryası ile öne çıkıyor. 5.3 inçlik 720p çözünürlüğe sahip olan akıllı telefonda 4100mAh kapasiteli bir batarya yer alıyor. Boyutuna göre en kapasiteli batarya taşıyan akıllı telefonlardan birisi haline gelen LG X Power, iki günü rahatlıkla çıkarabiliyor.

LG X Power, 4100mAh kapasiteli batarya ile dikkat çekiyor Tam Boyutta Gör
 

4 Cortex-A53 çekirdekli MediaTek MT6735 yonga setinden gücünü alan modelde 2GB RAM, 16GB artırılabilir kapasite, 13MP çözünürlüğünde arka kamera, 8MP çözünürlüğünde ön kamera şeklinde özellikler yer alıyor. LG’nin orta seviyede de arka kontrol tuşlarından vazgeçmeye başladığını görüyoruz. Cihazın fiyatı 200$ ve Ukrayna’da satışa başladı.

 

LG X Power, 4100mAh kapasiteli batarya ile dikkat çekiyor

LG X Style ise giriş seviyesine yöneliyor. Snapdragon 410 yonga seti, 5 inçlik 720p ekran, 1.5GB RAM, 16GB artırılabilir depolama kapasitesi, 8MP çözünürlüğünde arka kamera, 5MP çözünürlüğünde ön kamera, 2100mAh kapasiteli batarya şeklinde özellikler mevcut. Premium his için parlak bir tasarıma sahip olan model 180$ fiyat etiketine sahip ve gelecek ay satışa başlayacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10936 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg x power ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim