Anlık Bildirim

LG’nin V30 için yayınladığı Android 9 güncellemesini geri çektiği belirtiliyor

LG’nin V30 telefonlar için Temmuz ayında yayınlamaya başladığı Android 9 güncellemesi bazı kaynaklara göre yazılımda bulunan hatalardan dolayı geri çekildi. LG henüz resmi bir açıklama yapmış değil.

LG’nin V30 için yayınladığı Android 9 güncellemesini geri çektiği belirtiliyor Tam Boyutta Gör

LG’nin V30 telefonlarına uzun bir gecikmenin ardından geçtiğimiz ay dağıtmaya başladığı Android 9.0 Pie güncellemesini OTA ve LG Bridge sunucularından geri çektiği ifade ediliyor.

Uzunca bir süre Android 8.0 Oreo’da çakılı kalan telefon, Temmuz ayında nihayet Android 9.0 almaya başlamış, bazı ülkelerde hem OTA hem de LG Bridge üzerinden güncelleme yapılabilirken bazılarında ise sadece LG Bridge üzerinden güncellemelere izin verilmişti.

Son birkaç gündür bazı web sitelerinde çıkan iddialara göre ise Koreli şirket telefon için yayınladığı güncellemeyi geri çekmeye başlamış gibi görünüyor. Konuyla ilgili şirketten resmi bir açıklama da gelmiş değil, ancak Avustralya, Orta Avrupa ve İngiltere’deki kullanıcıların telefon güncellemesini indiremedikleri belirtiliyor.

Dağıtılan güncellemede hatalar bulunduğu konusunda XDA Developers’da yapılan paylaşımlardan dolayı olabileceği düşünülen geri çekme olayının ise geçici bir önlem olduğu, şirketin hataları düzeltmesini müteakip güncellemeyi tekrar dağıtmaya başlayacağı ifade ediliyor.

Ülkemizdeki LG V30 kullanıcılarının söz konusu durumla ilgili tecrübelerini yorumlar kısmında paylaşmasını temenni ediyoruz. Gelişmeler için lütfen sitemizi takip etmeye devam edin.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5939 kez okundu.
9 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg v30, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim