Anlık Bildirim

LG'den iddialı bir akıllı telefon daha benchmark testlerinde göründü

Teknoloji dünyası, LG'nin yeni amiral gemi modeli G5 lansmanına odaklanmışken, benchmark skorlarında yeni bir cihaz daha geziniyor. Bu yeni LG telefonu, üst seviye donanıma sahip.
21 Şubat itibariyle amiral gemi modeli G5'i tanıtacak olan LG, yıl sonuna doğru da yeni nesil V10 ile karşımıza çıkacak. Bununla birlikte ara dönemde firmanın iddialı üst seviye akıllı telefonları da olacak. Bunlardan birisi LG-H840 model numarasıyla benchmark skorlarında ortaya çıktı.

Üst seviye yeni modelin LG G5 Lite adını alacağını belirtenler mevcut ancak donanım itibariyle Lite yerine daha farklı bir eklenti kullanılması olası görünüyor. 5.3 inçlik ekranında 2K çözünürlük sunan modele Snapdragon 652 yonga seti eşlik ediyor. 4 adet Cortex-A72 ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeklerine sahip olan yonga setinde yeni nesil Adreno 510 grafik birimi yer alıyor. Testlere yonga setinin sadece Cortex-A53 çekirdekleri barındırdığı yansımış ancak hata test kaynaklı mı yoksa farklı bir durum mu söz konusu şimdilik net değil. 


3GB RAM barındıran modelde, 32GB depolama kapasitesi bulunuyor. Ön ve arka kısmında 8MP çözünürlüğünde kamera yer alan modelin işletim sistemi de Android 4.4 sürümü. Muhtemelen LG-H840 prototip bir cihaz ve nihai sürümde donanım özelliklerinin değişmesi ihtimali mevcut. Yeni modelin ne zaman piyasaya çıkacağı şimdilik bilinmiyor ancak ilginin bir müddet LG G5 üzerinde olması isteneceği için, muhtemelen yaz aylarına kadar bu modeli göremeyeceğiz. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6706 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, lg g5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim