Anlık Bildirim

LG'den önemli karar: G serisi rafa kalkıyor

Güney Koreli teknoloji devi LG, amiral gemisi akıllı telefonlarını artık "G serisi" altında çıkarmayacak. Şirketin yeni bir marka stratejisi üzerinde çalıştığı bildiriliyor.
LG'nin bu yılın başlarında yeni bir amiral gemisi akıllı telefon çıkarmayı planladığını biliyoruz. Doğal olarak herkes LG G7'nin yolda olduğunu düşünüyor ancak son haberlere göre şirketin yeni telefonu G7 olarak gelmeyebilir. Kore kaynaklı bir raporda, LG'nin G serisi akıllı telefonlarını yeniden markalamayı planladığı yazıyor.
LG son yıllarda G serisini amiral gemisi akıllı telefonları için kullanıyor ancak görünüşe bakılırsa artık bunu yapmayacak. Ülkedeki yerel Digital Daily yayınına konuşan bir LG yetkilisi "LG, yılın ilk yarısında G serisi için yeni bir marka stratejisi hazırlıyor. Telefonu iki basamaklı bir sayıyla numaralandırmak ve telefonu yeni bir adla yeniden markalamak masadaki seçeneklerden bazıları" dedi.

Şirket henüz bir karar vermiş değil

LG'nin bu planı doğrulansa da şirketin henüz kesin bir isim üzerinde karar kılmadığı anlaşılıyor. LG G7'nin -veya her nasıl adlandırılacaksa-, CES 2018 ya da Mobil Dünya Kongresi (MWC) kapsamında tanıtılacağını düşünürsek, şirket yeni marka stratejisini belirlemek için biraz geç kalmış gibi görünüyor. Bu değişikliğin telefonun satış performansı üzerinde bir etki yaratıp yaratmayacağını ise zaman gösterecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7202 kez okundu.
30 kişi, toplam 30 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
akıllı telefon, amiral gemisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim