Anlık Bildirim

LG'nin Windows Phone cihazı hakkında yeni bilgiler geldi

LG'nin Windows Phone cihazı hakkında yeni bilgiler geldi

İlk olarak geçtiğimiz Aralık ayında mobil reklam ağı AdDuplex'de kendisini gösteren LG'nin yeni Windows Phone cihazı ile ilgili yeni dökümanlar lansman tarihinin oldukça yakın olduğunu gözler önüne serdi. 

LG-VW820 model numarasın sahip olan cihazın 4.7 inçlik 480x854 piksel çözünürlüğünde bir ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Bu bakımdan cihaz giriş seviyesine yönelik bir Windows Phone akıllı telefonu olacak. 

Cihazın Verizon operatörünün veritabanında ortaya çıkan yeni dökümanlarda da yer alması, ilk olarak ABD'de piyasaya çıkacağı izlenimini uyandırıyor. Muhtemelen operatöre özel bir akıllı telefon olacak ve sonraki dönemde de global pazarlara çıkacak. 

LG yıllar önce Windows Phone pazarına giriş yapmış ancak tüm ağırlığını Android platformuna vermesi nedeniyle projeleri rafa kaldırmıştı. LG'nin pazara tekrar girmek niyetinde olduğu ancak bunu alt seviyeden yapacağı anlaşılıyor. Ancak Windows Phone ekosisteminde en çok model alt sınıfta yer alıyor ve LG'nin işi de bir hayli zor olabilir.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5932 kez okundu.
19 kişi, toplam 20 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim