Anlık Bildirim

LG'nin kendi işlemcisini taşıyan akıllı telefonu Liger'in basın görselleri ortaya çıktı

LG'nin kendi işlemcisini taşıyan akıllı telefonu Liger'in basın görselleri ortaya çıktı

Kısa süre önce LG'nin NUCLAN adındaki kendi işlemcisini taşıyan Liger kod adlı bir akıllı telefonun ilk görseli internete sızmıştı. Şimdi ise modelin basın görseli internete sızdırıldı.

Vietnam'dan gelen bilgilere göre LG F490 Liger kod adlı akıllı telefon LG G3 Screen adıyla piyasaya sürülecek. 5.9 inçlik Full HD bir ekrana sahip olacak modelin NUCLAN yongaseti de 32-bitlik olacak. Yongasetinde 4 adet Cortex-A7 ve 4 adet Cortex-A15 çekirdeği yer alacak. 

Amiral gemi modellerinin yavaş yavaş 64-bit yongasetlerine geçiş yaptığı bir dönemde LG'nin NUCLAN ile 32-bit dünyasında kalması firmanın şimdilik bir deneme sürecinde olduğunu gösteriyor. LG bu deneme sürecini muhtemelen LG G3 Screen ile gerçekleştirecek. 

Modelde bunun haricinde 2GB RAM, 16GB/32GB depolama kapasitesi, 13MP çözünürlükte lazer odaklamalı arka kamera, 3000mAh gücünde batarya şeklinde özellikler yer alıyor. 

LG G3 Screen modelinin LG F490L, LG F490K ve LG F490S şeklinde 3 farklı versiyonu bulunuyor ve hepsi de Güney Koreli operatörlere ait. Bu bakımdan modelin global olarak satışa çıkacağı düşünülmüyor. Ortaya çıkan görsellerden hareketle LG G3 Screen modelinin kısa süre sonra resmiyet kazanması bekleniyor.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim