Anlık Bildirim

Lenovo A7000, Android Marshmallow güncellemesine kavuştu

Lenovo'nun fiyat/performans cihazlarından birisi olarak bilinen A7000 modeli Android 6.0 güncellemesine kavuştu. Yeni sürüm aynı zamanda Mart ayı güvenlik güncellemelerini de kapsıyor.
Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan Lenovo'nun Android Marshmallow takvimi A7000 için Nisan ayını işaret ediyordu.Özellikle fiyatıyla birlikte öne çıkan ve ülkemizde de kendisine has bir kitle yakalamayı başaran A7000, takvime uygun bir şekilde sürüm güncellemesine kavuştu.
Lenovo A7000, Android Marshmallow güncellemesine kavuştu
 
Orta seviyede önemli bir yere sahip akıllı telefon 1.35 GB'lık devasa bir indirmenin ardından yeni sürüme hazır hale geliyor. Kurulumdan önce telefonda 2 GB kadar boş bir alan olması gerektiğini de hatırlatalım. Android 6.0 sürümüyle birlikte, bu sürüme ait özellikler ve Android'in Mart ayı güvenlik güncellemeleri de yazılıma dahil ediliyor.
A7000 kullanıcıları Ayarlar sekmesinin altından ilgili menüye giderek güncellemeyi elle kontrol edebilirler. Güncelleme kullanıcılara sırayla dağıtıldığı için bazı A7000 sahipleri bildirimi bir kaç gün daha geç alabilir.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9811 kez okundu.
24 kişi, toplam 29 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lenovo, android 6.0 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim