Anlık Bildirim

Lenovo Vibe P1 artık Turbo

Akıllı telefonlarında uzun kullanım süreleri arayan tüketicilerin tercih ettiği modellerden birisi olan Lenovo Vibe P1, artık daha güçlü olarak karşımıza geliyor.

Lenovo'nun 5000mAh kapasiteli bataryaya sahip olan ve uzun kullanım sürelerine imza atan Vibe P1 modeli, biraz daha güçlendirilmiş şekliyle Vibe P1 Turbo olarak Endonezya'da satışa sunuldu. Lenovo Vibe P1 Turbo modeli, RAM kapasitesi açısından farklılık içeriyor.

Yeni modelde karşımıza çıkan yenilik 3GB RAM kapasitesi. Önceki versiyonda 2GB RAM kapasitesi bulunuyordu. 64-bitlik Snapdragon 615 yonga seti ile birlikte Lenovo Vibe P1 Turbo, performans çıtasını biraz daha yukarı çekecek. Turbo eklentisinin referansı da bu yenilik. Bunun haricinde herhangi bir farklılık görünmüyor. 


5.5 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan Lenovo Vibe P1 Turbo; 13MP çözünürlüğünde faz algılamalı otomatik odaklama ile desteklenen arka kamera, Quick Charge 2.0 teknolojisi, parmak izi okuyucu, Bluetooth 4.1, WiFi AC, çift SIM desteği, Android 5.1 işletim sistemi şeklinde diğer özelliklere sahip. 

Lenovo Vibe P1 Turbo modeli 295$ civarında bir fiyat etiketine sahip. Yeni model ile birlikte serideki üye sayısı üçe yükseldi. Orijinal Lenovo Vibe P1-280$, Lenovo Vibe P1 Turbo-295$ ve 4000mAh kapasiteli bataryaya sahip Lenovo Vibe P1m-160$ şeklinde sıralan seride, Vibe P1 ve P1 m modelleri ülkemizde satışta.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
13804 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lenovo, lenovo vibe p1 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim