Anlık Bildirim

Lenovo'nun ucuz Android telefonu, kasa kalitesi ve pili ile sürpriz yapabilir

Lenovo'nun ucuz Android telefonu, kasa kalitesi ve pili ile sürpriz yapabilir
Düşük maliyetli akıllı telefon yarışına Lenovo da dahil oluyor. Çin merkezli üretici tarafından Mobil Dünya Kongresi 2014 kapsamında tanıtılan yeni telefon modellerinden S660, 4.7-inç büyüklüğünde ve qHD yani 960 x 540 piksel çözünürlüğünde IPS ekran ile geliyor.
MediaTek'in 1.3GHz hızında çalışan dört çekirdekli, muhtemelen MT6582 işlemcisinden güç alan telefonda 1GB RAM bulunuyor. Standart depolama alanı 8GB olan ancak microSD kart kullanımına olanak tanıyan telefonda, arkada 8MP ve önde de 0.3MP olmak üzere çift kamera bulunuyor. Lenovo'nun yeni telefonunu ayıran asıl farklar ise malzeme kalitesi ve pil.
Fırçalanmış metal kasaya sahip olan S660, 3000mAh gibi sınıf standartlarının oldukça üzerinde bir pil ile karşımıza çıkıyor. Sahip olduğu donanımı da dikkate aldığımızda 1 günün ötesinde pil ömrü sunacağı öngörülen telefon, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemini kullanıyor. 
3G uyumlu olan telefon aynı zamanda çift SIM kart kullanımına da uygun. Şu an her ülkede olmayan ancak bu yıl içerisinde pek çok farklı ülkede kendi markasıyla akıllı  telefon satışına başlaması beklenen Lenovo, yeni modelleriyle hızlı bir yükseliş elde etmeyi umuyor. 
Lenovo S660 önümüzdeki günlerde 229 dolarlık fiyat ile çıkış yapmış olacak. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim