Anlık Bildirim

MWC 2015 : Lenovo'dan kamera odaklı Vibe Shot akıllı telefon

MWC 2015 : Lenovo'dan kamera odaklı Vibe Shot akıllı telefon

MWC 2015 fuarına oldukça kalabalık bir ürün grubu ile gelen Lenovo, tablet modellerinden sonra akıllı telefon modellerini sergilemeye başladı. Bunlardan en ilgi çekeni kamera tasarımlı Vibe Shot oldu.
Lenovo Vibe Shot ilk bakışta bir bas-çek kamera izlenimi veriyor. 7.3mm kalınlığa sahip olan model alüminyum çerçeve ve ön/arka Gorilla Glass cam kaplamalar ile premium bir kavrayış hissi vaad ediyor.
5 inçlik Full HD IPS ekrana sahip olan modele 64-bitlik 8 Cortex-A53 çekirdekli Snapdragon 615 yongaseti gücünü veriyor. Sınıfında iyi bir performans sunması beklenen cihaza 3GB RAM ve 32GB artırılabilir depolama kapasitesi eşlik ediyor. Batarya ise 2900mAh gücünde.
Cihazın odak noktası şüphesiz 16MP çözünürlüğünde kamerası. Atanmış deklanşör butonu ve 3 tonlu LED flaş ile desteklenen kamera, optik görüntü dengeleyici ile ortam ışığına göre netlik ve renk ayarını otomatik olarak yapıyor. Ayrıca cihaz kızılötesi ile daha hızlı odaklanmayı sağlıyor. Lenovo kullanıcılara basit ayarlarla kullanabileceği bir akıllı mod ve manuel ayarlamalar yapabileceği bir de pro mod sunuyor. Cihazın ön kamerası ise 8MP çözünürlüğünde. Lenovo Vibe Shot modeli Haziran ayında 349$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2409 kez okundu.
20 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mwc 2015, lenovo
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim