Anlık Bildirim

MWC 2018 fuarında muhtemelen adını ilk kez duyacağınız Çinli akıllı telefonlar

Çinli Vernee, Leagoo, Nomu ve Blackview. Bu firmaların hangisini daha önce duymuştunuz? Muhtemelen MWC 2018 mobil cihaz fuarı ile artık hafızalarda yer edinecekler.

MWC mobil cihaz fuarı yıllardır büyük akıllı telefon üreticilerinin gövde gösterisi yaptığı etkinliklerden birisi olmuştur. Ne var ki artık kendisini tanıtmak isteyen Çinli üreticiler de fuarda boy göstermeye başladı. Bu yıl MWC 2018 fuarında adını ilk kez duyacağınız birbirinden ilginç Çinli akıllı telefonlar karşımıza çıkacak.

Leagoo S9 özellikleri

İsmi sanki Galaxy S9 serisinden ilham almış gibi görünse de ekranı aslında iPhone X modelinden etkilendiğini gösteriyor. İnce çerçevesi ve çentik tasarımı ile Leagoo S9 fuarın en dikkat çeken modellerinden birisi olacak.

Dikkat çeken diyoruz zira Tottenham kulübü ile reklam anlaşması yapan Leagoo, ünlü yıldız Harry Kane’i sahneye çıkarmaya hazırlanıyor. Sahnede maç biletleri ve çeşitli hediyeler de dağıtılacak. Muhtemelen basın toplantısı epey bir ilgi görecek.

5.85 inçlik 1440x720 piksel AMOLED ekrana sahip olan akıllı telefona Helio P40 yonga seti güç veriyor. Helio P40 yonga setinde 4 adet Cortex-A73 çekirdeği ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği yer alıyor. Mali-G72 grafik birimi ise 3 çekirdekli ve 700MHz seviyesinde çalışıyor. Yonga setinin dikkat çekici tarafı ise yapay zekâ birimi ile donatılmış olması. Model 4GB RAM ve 64GB depolama kapasitesi ile desteklenmiş. Arka kısımda çift 16MP çözünürlüğünde kamera ve parmak izi okuyucu mevcut.

 

MWC 2018 fuarında muhtemelen adını ilk kez duyacağınız Çinli akıllı telefonlar Tam Boyutta Gör

NOMU S50 özellikleri

Dayanıklılık odaklı telefonları ile tanınan NOMU, fuara sektörün ilk Android 8.1 Oreo sürümü üzerinde çalışan dayanıklı akıllı telefonu S50 ile geliyor. 18:9 görüntü oranına sahip olan telefon suya, toza ve düşmelere karşı dayanıklı. Tasarım itibariyle hitap ettiği kesim biraz kısıtlı kalacak.

 

MWC 2018 fuarında muhtemelen adını ilk kez duyacağınız Çinli akıllı telefonlar

Ulefone T2 Pro özellikleri

Ulefone T2 Pro modeli Helio P70 yonga setinden gücünü alıyor. Helio P70 yonga setinde 4 adet Cortex-A73 çekirdeği ve 4 adet Cortex-A53 çekirdeği yer alıyor. Mali-G72 grafik birimi 4 çekirdekli ve 800MHz seviyesinde çalışıyor. Cat. 12 LTE modem ile 600Mbps indirme hızları sunulurken 3 adet sinyal işlemcisi ile 32MP çözünürlüğünde kameralar destekleniyor.

Yonga setinin dikkat çeken tarafı yapay zekâ birimi barındırması. Facebook Caffe ve Google TensorFlow platformları ile uyumlu olan bu birim muhtemelen arka çift kameraya da önemli bir katkı yapıyor.

 

MWC 2018 fuarında muhtemelen adını ilk kez duyacağınız Çinli akıllı telefonlar Tam Boyutta Gör

Vernee V2 özellikleri

Xiaomi Mi Mix 2 benzeri telefonları ile tanıdığımız Vernee fuara iki yeni model getirecek. Vernee V2 modeli yine dayanıklılık odaklı ve IP68 sertifikası taşıyor. Helio P23 yonga setinden gücünü alan model 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesine sahip. Ekran 18:9 görüntü oranı sunarken hem ön hem de arkada çift kamera mevcut.

Vernee Apollo 2 ise biraz daha üst seviyeye yönelik. 5.99 inçlik Sharp üretimi ekrana sahip olan model Helio X30 yonga setinden gücünü alıyor. 6GB RAM ve 128GB depolama kapasitesi ile desteklenen modelde çift arka kamera ve 24W hızlı şarj teknolojisi mevcut.

 

MWC 2018 fuarında muhtemelen adını ilk kez duyacağınız Çinli akıllı telefonlar Tam Boyutta Gör

Blackview BV5800 Pro özellikleri

Hong Kong tabanlı Blackview geniş bir akıllı telefon yelpazesi ile fuara gelecek. Bunların bazıları hali hazırda satışta iken bazıları da ilk kez fuarda görücüye çıkacak. Bunlardan BV5800 Pro dayanıklılık odaklı ve 5180 mAh kapasiteli bir bataryaya sahip. Kablosuz hızlı şarj teknolojisi sunan modelin iki SIM hattı da 4G desteğine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim