Anlık Bildirim

Mate serisinin yeni telefonu batarya sınırlarını zorlamaya hazırlanıyor

Mate serisinin yeni telefonu batarya sınırlarını zorlamaya hazırlanıyor
 
Huawei'nin Mate serisi hem tasarımı hem de bileşenleri ile oldukça ilgi çeken bir seri. Ekranın büyük olmasına rağmen kasa oranının bunu hissettirmeyecek seviyede olması ve 4100 mAh'lık devasa batarya Mate 7'den sıkça bahsedilmesine neden olmuştu. Görünen o ki Çin'li üretici devam modelinde de adından söz ettirebilmek için sıkı bir uğraş veriyor.
Huawei Mate 7S veya Mate 8 adıyla anılan yeni modelin sızıntıları gelmeye devam ediyor. Son fotoğraflar ekrandaki çerçeve oranının iyice küçüldüğünü, hatta sağ ve sol kenarlarda neredeyse çerçevesiz bir ekranın yakalandığını gösteriyor. Bunun en büyük yardımcısı da 2.5D tasarım denilen ve kenarlarda yer alan hafif eğim. Bu sayede telefonun ekranı kasayla birlikte eğimli bir şekilde birleştirilerek çerçevesiz hissiyat yaratılabiliyor.
Mate serisinin yeni telefonu batarya sınırlarını zorlamaya hazırlanıyor
 
Diğer yandan eski iddialar modelde Kirin 935 kullanılacağını söylese de yeni test sonuçları Kirin 950 çipsetine işaret ediyor. Huawei'nin kendi geliştirdiği çipset eğer sonuçlar doğru ise Exynos 7420 ile yarışacak güçte olabilir. Bugünkü son iddia ise Mate 7S (veya Mate 8)'de 4500 mAh batarya kapasitesi olacağı yönünde. Mate 7 modelinde 4100 mAh'lık büyük bataryayı göze alırsak Çin'li üretici bazı geliştirmeler ile yeni kasaya 4500 mAh kapasiteyi sığdırmış olabilir.
Tüm bu iddiaların doğruluğu Eylül başında düzenlenecek IFA fuarında netlik kazanacak. Sizler yeni Mate modelinin şimdiye kadar ortaya çıkan özellikleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Kirin 950 ve 4500 mAh batarya ikilisi iyi bir tercih sebebi olabilir mi? 
Mate serisinin yeni telefonu batarya sınırlarını zorlamaya hazırlanıyor
 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4248 kez okundu.
18 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mate 8, özellikler ve
3 etiket daha huawei kirin 950 batarya
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim