Anlık Bildirim

Metal gövdeli Samsung Galaxy Beam 2 Çin'de resmiyete kavuştu

Metal gövdeli Samsung Galaxy Beam 2 Çin'de resmiyete kavuştu

Samsung'un entegre bir projeksiyon modülü ile piyasaya sunduğu Galaxy Beam tüketici üzerinde beklenen ilgiyi yakalayamadı ancak firma konseptten halen vazgeçmiş değil. Cihazın devam modeli bugün Çin'de resmiyete kavuştu.

Galaxy Beam 2 önceki nesil gibi donanım açısından büyük şeyler vaad etmiyor. Ancak gövdenin metalden yapılmış olması artı bir değer olarak ön plana çıkıyor. Cihaza 1.2GHz saat hızında çalışan 4 çekirdekli bir işlemci gücünü verirken, 4.66 inçlik 480x800 piksel çözünürlükte bir ekran kullanıcıları karşılıyor. 

Bunun haricinde cihazda 5MP çözünürlükte arka kamera, microSD desteği, 2600mAh gücünde batarya, Android 4.2 işletim sistemi, WiFi, Bluetooth 4.0, 165gr ağırlık ve 11.4mm kalınlık şeklinde özellikler yer alıyor. 

Cihaza entegre edilen DLP destekli mini projeksiyon modülü ise Camma düzeltme ve arka plan renklerinde optimizasyon gibi teknolojilerle en iyi yansıma parlaklığını koruyor ve renklerin daha az şeffaf olmasını sağlıyor. Cihaz görüntüleri 480x800 piksel çözünürlükte duvara yansıtabiliyor. Samsung projeksiyon fonksiyonunu tamamlaması açısından cihaza özel farklı uygulamalar geliştirmiş.

Önceki modelin gördüğü düşük ilgi nedeniyle Samsung'un Galaxy Beam 2 modelini kısıtlı bir bölgede satışa sunacağı belirtiliyor. Model ilk olarak Çin'de piyasaya çıkacak. Fiyatı konusunda ise henüz bir bilgi yok.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5044 kez okundu.
27 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim