Anlık Bildirim

Microsoft Lumia 850'nin en net görüntüleri ortaya çıktı

Daha önce render görüntüleri ortaya çıkan Lumia 850 tasarım konusunda takdir toplamıştı. Bu kez akıllı telefonun basın görselleri ve renk seçenekleri sızdırıldı.
 
Microsoft Lumia 850'nin en net görüntüleri ortaya çıktı
Microsoft, Windows 10 Mobile duyurusuyla birlikte Lumia 950, 950 XL ve 550 modellerini duyurmuştu. O tarihten bu yana orta seviyede bir model tanıtılmaması da bekleyişi arttırdı. Son dönemlerde ise orta-üst seviyede konumlanacak Lumia 850'nin kendini iyiden iyiye gösterdiğine şahit oluyoruz.
Geçtiğimiz hafta render görüntüleri ortaya çıkan akıllı telefon bu kez Çin merkezli sosyal medya platformu Baidu üzerinden sızdırıldı. Fotoğraf Lumia 850'ye ait basın görseli havası taşıyor ve geçtiğimiz haftaki sızıntılarla da örtüşüyor. Windows 10 platformunu kullanan en ince akıllı telefon olması beklenen Lumia 850'de metal çerçeveler de dikkat çekici.
Microsoft Lumia 850'nin en net görüntüleri ortaya çıktı
 
Sızıntıyla birlikte geçtiğimiz yıllarda bir çok Lumia telefona çeşitli renk seçenekleri sunarak farklılaşmak isteyen Microsoft'un bu stratejiyi de değiştirdiğini görüyoruz. Akıllı telefon yalnızca siyah ve beyaz renkleri olması bekleniyor ancak yan kısımdaki metal çerçeveler yine farklı renk seçeneklerine sahip olacak. Şimdilik toplam 4 farklı seçeneğin sunulması bekleniyor.
Son sızıntılar akıllı telefonun 155.9 x 77.23 x 6.92 mm kasa boyutu, 6.92 mm'lik incelik, 5.7" FullHD çözünürlükte ekran ve Snapdragon 617 çipset gibi özelliklere sahip olacağını gösteriyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6230 kez okundu.
26 kişi, toplam 27 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Lumia 850 sızıntıları, Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim