Anlık Bildirim

Microsoft Surface Phone 2017'de üç farklı modelle piyasada olabilir

Microsoft'un Lumia telefon serisinden vazgeçerek Surface markalı akıllı telefonlara yöneleceği söyleniyor. Yayınlanan yeni bir rapora göre 2017 yılında üç farklı Surface Phone modeli görebiliriz.
Haftalardır Microsoft'un 'Surface' markalı bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Cihazlar hakkında yeni ayrıntılar, Microsoft'un Surface telefonları en erken 2017 yılında tüketicilere sunabileceği iddialarıyla ortaya çıktı.
Windows Central internet sitesinin konuya yakın kaynaklara dayandırdığı haberine göre Microsoft, Surface Phone akıllı telefon serisini normal tüketici odaklı, kurumsal sektöre yönelik ve meraklılarına özel olmak üzere üç farklı model olarak piyasaya sürmeyi hedeflediğini ortaya koyuyor. Ne yazık ki farklı kategorilerdeki cihazların ne tür özelliklere sahip olacaklarıyla ilgili henüz hiçbir bilgi bulunmuyor.
Raporda ayrıca Surface telefonların piyasaya çıkış tarihindeki gecikmenin nedenlerinden biri olarak da Windows 10 Mobile işletim sisteminin geliştirilme süreci gösteriliyor. Kaynaklar şirketin 2017 tarihinden önce piyasaya herhangi bir Surface akıllı telefon sürmeyeceğini de iddia ediyorlar.
Ayrıca, Microsoft'un Lumia serisi konusundaki girişimlerini durdurduğu ve aynı zamanda şu an için ürün lansmanlarını iptal ettiği de gelen haberler arasında. Şirketin yeni bir stratejiyle Lumia telefon serisinden vazgeçerek bunun yerine Surface telefonlara odaklanabileceği söyleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6864 kez okundu.
13 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
microsoft, akıllı telefon ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim