Anlık Bildirim
Sıradaki Video

Mobilite: GM 5 Plus izlenimleri, Galaxy Note 6 haberleri ve dahası...

Erdi Özüağ ve Mesut Çevik'in yorumlarıyla Mobilite'nin yeni bölümü her zaman olduğu gibi yine dopdolu. Galaxy Note 6'dan haberler, Apple'ın iddialı açıklamaları ve dahası Mobilite'nin yeni bölümünde!
Mobil dünyanın nabzını tutan Mobilite'nin yeni bölümü yayında. Sunucularınız Erdi Özüağ ve Mesut Çevik, bu hafta aşağıki konuları yorumluyor, görüşlerini sizlerle paylaşıyor.

- General Mobile GM 5 Plus. Yeni telefonun detaylı inceleme ve kutu açılış videolarını yayınlamıştık. Mobilite'de genel resme bakıyor ve sizlerden gelen yorumlarla GM 5 Plus'ı değerlendiriyoruz.
- Casper VIA E1: Şirketin yeni telefonu orta-segment için geliştirilmiş. En büyük farkı parmakizi okuyucuya sahip olması ancak fiyatına göre diğer özellikleri rekabetçi değil. Tasarımı ise hiç fena değil.
- BlackBerry ve Apple CEO'larından açıklamalar. Her ikisi de donanım seviyesinde gelecek planlarından bahsetti. BlackBerry'e göre cihaz kısmı kar etmeye başlayacak, Apple ise iPhone 7'nin heyecan verici olacağını söylüyor.
- Samsung Galaxy C5: Tamamı metal olan telefon, materyal tercihi ile öne çıkıyor. Sızan özellikler doğruysa orta sınfın başında yer alan Snapdragon 600 serisi işlemci ve 4GB RAM kapasitesi dengeli bir tercih olmamış.
- Samsung Gear Fit  2 geliyor: Yeni aktivite bilekliği hem daha şık hem de daha işlevsel.
- Garmin Vivomove: Akıllı saatlerin en yeni temsilcilerinden olan bu model, klasik saat tasarımını yüksek teknoloji ile buluşturuyor.
- Samsung Galaxy Note 6: Sadece 4200 mAh kapasiteli pil, 256GB depolama ve Snapdragon 823 işlemci ile heyecan yaratmaya yeterli. Tüm gelişmeleri yorumladık.
- ZTE ve Huawei'den yeni telefonlar: Yüksek performans sınıfında ZTE Axon 2, orta seviyede ise Huawei'in yeni güreşçisi P9 Lite. Yeni telefonların tüm detaylarıvi videomuzda.  
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim