Anlık Bildirim

Motorola, Samsung’u hırsızlıkla suçluyor

Samsung’un kısa süre önce tanıttığı Galaxy Note 7'de yer alan daima açık ekran özelliğine Motorola’dan sert eleştiri geldi. Teknoloji üreticisi attığı tweet ile alenen Samsung’u hırsızlıkla suçladı.
Yeni performans canavarı Galaxy Note 7 ile tüm dikkatleri üzerine çeken Samsung diğer taraftan eleştirilerin de hedefi haline geldi. Öyle ki akıllı telefonda yer alan bazı fonksiyonel özellikleri rakiplerinden "aldığı" yönünde eleştirilen teknoloji devine en sert tepkilerden birisi Motorola’dan geldi.
Resmi Twitter hesabından gönderdiği "Hangi galakside rakibinizin havalı özelliklerini çalmak sorun olmuyor?" tweet’i ile Samsung’un Galaxy S7'de kullanmaya başladığı daima açık ekran özelliğini kendilerinden çaldığını belirten Motorola, ilgili fonksiyonu ilk kullanan isim olduklarını söyleyerek yayınladığı fotoğrafla konuya açıklık getirmeye çalıştı.
Kısa süre içerisinde sosyal medya üzerinden yoğun mesaj yağmuruna tutulan Motorola’nın savunduğu sürekli açık ekran özelliğinin aslında ilk olarak Nokia tarafından kullanıldığı belirtiliyor. Motorola’nın da birçok konuda rakip firmalardan "esinlendiğini" söyleyen kullanıcıların büyük bir bölümü eleştirileri haksız buluyorlar.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15189 kez okundu.
22 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, motorola ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim