Anlık Bildirim

Motorola giriş seviyesi Moto E akıllı telefonunu duyurdu

Motorola giriş seviyesi Moto E akıllı telefonunu duyurdu


Geçen yıl lanse edilen Moto X ve Moto G ile başarılı satışlar yapan Motorola'nın bu yıl ki yeni modelleri merakla bekleniyordu. Bunlardan birisi olan Moto E bugün itibariyle resmiyet kazandı.

4.3 inçlik 540x960 piksel çözünürlükte bir ekrana sahip olan Moto E, 1.2GHz saat hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon 200 yongasetinden gücünü alıyor. Cortex-A7 mimarisi taşıyan bu yongaseti 400MHz saat frekansına sahip Adreno 302 grafik birimini de beraberinde getiriyor. 

Cihazda 1GB RAM, 4GB artırılabilir depolama kapasitesi, 5MP çözünürlükte arka kamera, 3G, WiFi, Bluetooth, GPS, FM Radyo, 1980mAh gücünde batarya gibi diğer özellikler mevcut. 

Yazılım tarafında tüketicileri hayal kırıklığına uğratmayan Motorola, Moto E modelinde Android 4.4 işletim sistemine yer veriyor ve KitKat sürümü taşıyan en ucuz cihazlardan biri olmayı başarıyor. Üstelik Motorola, cihazı için yeni güncelleme sözü de veriyor.

12.3 mm kalınlığında ve 140gr ağırlığında olan Moto E, 9 farklı renk seçeneği ile tüketicilere sunulacak. Moto G modelinin altına konumlanması beklenen Moto E modelinin fiyatı ise 120$ olarak belirlenmiş. Cihaz 40 ülkede 80 operatör tarafından bu haftadan itibaren satışa sunulacak. Moto G hesaba katıldığında ülkemizin de bu liste içerisinde yer alması muhtemel.  
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
1253 kez okundu.
30 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
motorola, moto g ve moto x
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim