Anlık Bildirim

Motorola'nın açılır kameraya sahip akıllı telefonunun canlı görüntüsü ortaya çıktı

Teknoloji devlerinden Motorola'nın uzun bir süredir açılır kameraya sahip bir model üzerinde çalıştığı biliniyordu. Render görüntüleri sızan cihazın şimdi de gerçek fotoğrafları ortaya çıktı.
Motorola, One Vision ve One Action gibi delikli ekranlı akıllı telefonları piyasaya sürdü . Ancak şirketin çentiksiz ekrana sahip bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyordu. Paylaşılan yeni fotoğraflar ise cihazın gerçek görüntüsünü ortaya koyuyor.

Çok fazla detay yok

Geçtiğimiz hafta cihazın render görüntüleri sızmıştı. Ortaya çıkan yeni görsellerde akıllı telefonun sağ üst kısmına bir açılır selfie kamerasının entegre edildiğini görüyoruz. İnce sayılabilecek çerçevelere sahip cihazın beklenenin aksine Android One programının bir parçası olmayacağı da gelen bilgiler arasında.
Telefonun arka paneline ait bir fotoğraf mevcut değil ve dolayısı ile parmak izi tarayıcı ve kamera kurulumu ile ilgili bir fikir sahibi olamıyoruz. Ancak önümüzdeki günlerde Motorola'nın yeni akıllı telefonu ile ilgili paylaşılacak olan yeni bilgilerle birlikte, cihazın teknik detaylarını da öğrenebileceğiz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim