Anlık Bildirim

Motorola'nın Phablet modeli yaz sonunda piyasaya çıkabilir

Motorola'nın Phablet modeli yaz sonunda piyasaya çıkabilir

Google'ın satın almasından sonra Moto X ve Moto G adlı iki başarılı akıllı telefon modeli piyasaya süren Motorola, daha sonra Lenovo'nun çatısı altına girmişti. Yeni dönemde Motorola'nın nasıl bir gidişat izleyeceği merak edilirken, ilk haberler gelmeye  başladı.

Firmanın daha önce XPlay adında 6 inçlik bir Phablet modeli üzerinde çalıştığı gündeme gelmişti. Yeni bilgiler Xplay modelinin geri sayıma başladığına işaret ediyor. Motorola'nın yeni modeli için planladığı lansman tarihi yaz ayları sonu olarak belirlenmiş durumda. Cihazın 6.3 inçlik bir ekrana sahip olacağı belirtilirken prototiplerin de deneme aşamasında olduğu ifade ediliyor.

Moto X ile kasa tasarımı konusunda Moto Maker adıyla farklı bir çözüm geliştiren ve seçimi kullanıcıya bırakan Motorola'nın XPlay ile de benzer bir tasarım çözümüne yöneleceği dile getiriliyor. Dünyanın en iyi beş akıllı telefon üreticisi arasında olsa da global olarak geniş bir dağıtım ağı kuramayan Lenovo'nun Motorola ile satış rakamlarını yukarı çekmek istediği tahmin ediliyor. 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
706 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
moto x, motorola
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim